49 Comments



wkwkwk parah sih emang cewe yg satu ini, kita bakalan lanjut sampe tamat guys.. sebentar lagi bakalan menuju San Fierro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Yang klik semoga masuk surga :

Bagi kalian yang ingin mengetahui review atau gameplay lucu PS2 khususnya GTA San Andreas silahkan subsrcibe channel ini ya..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Jadwal Upload (Sekarang)

Senin – Jum’at 3 video perhari, yaitu :
– GTA SA
– Game PS1
– Game PS2

Sabtu – Minggu 1 video perhari (random video) atau bisa lebih kalau lagi rajin😁

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MUSIC CREDITS

INTRO

🎵 Chalk Zone Guitar – Dan Nordstorm

ENDING

🎵 TheFatRat – Time Lapse

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Contact me :

IG : @ren_adrian
E – mail : rendyadriansyah5@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. THIS VIDEO IS JUST FOR FUN. No copyright infringement intended. All rights to clips and music belong to their respective owners. To learn more about this go to

Nguồn:https://mavuong.com/

Author

meeylandofficial@gmail.com

49 thoughts on “Selesaikan SEMUA Misi Laknat CATALINA – Namatin GTA SA dengan Subtitle Indonesia – Part 16

  1. Bang main semua series game GTA pasti bang akan paham
    1.Vice City Stories (1984)
    2.Vice City (1986)
    3.San Andreas (1992)
    4.Liberty City Stories (1998)
    5.GTA 3 (2001)
    Ini episod dari awal sampai akhir

  2. Mas aku pas naik sepeda polisi lah pas aku naik sepeda polisi jalan tanjak kok gua gk bisa ngetril ya mas . gk nyampek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *